Frakt & Retur

Alla objekt måste returneras till oss, så har burit i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Alla gångna tillbaka objekt måste vara på leveransadress, kommer vi att skicka ett e-post. Vi har inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att vara ansvarig för sjöfarten.

Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leverans. Om du vill byta objekt för en annan typ, måste du ge oss din beställning ID och spårningsnumret för din beställning innan du skickar poster tillbaka kontakten. Alla objekt måste returneras till oss, så har burit i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig. Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att behöva återvända och frakt tillbaka till ditt skepp de utbytta objekt ansvariga.

Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta oss direkt. Majoriteten av beställningar levereras inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras order kan inte avbrytas. Om du har frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.